Home > netwerk dummypage > CareerHouse (House of Labour BV)
 

CareerHouse (House of Labour BV)

Factsheet

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Met oog voor detail bemiddelt Careerhouse vacatures: (senior)functies in de online industrie (Content en Creatie), ICT en publishing (Content, Marketing, Management) en andere commerciële posities. Niet alle vacatures worden geadverteerd.

Casting naar nieuwe positie
Casting van professionals naar de specialistische vacatures bij opdrachtgevers, daarvoor is Careerhouse in de markt. Uiteindelijk is het passen en meten, soms ook van werkgeverszijde. Die ene ideale kandidaat voor die perfecte match? Eerder uitzondering dan regel. Leren van en luisteren naar de arbeidsmarkt, Careerhouse biedt dat venster. Dat start bij de intake met de opdrachtgever. Maar zeker ook feedback voor de kandidaat: Op CV, op motivatie, gemaakte keuzes.

Face-to-face: ontmoeten en helder krijgen
Een interview duurt bij Careerhouse minstens 1,5 uur. Wie is de mens achter het CV? Besef je goed waarop je solliciteert? Die aansluiting helder krijgen, alleen dan is de match succesvol. Mogelijk draagt Careerhouse jou niet nu maar láter voor, of voor een andere rol: ook dát is context. Careerhouse kent de markt en weet per functie wat nodig is. Dus ook feedback op CV en input om dit krachtiger te maken. In het besef dat één interview niet zaligmakend is (daarom in overleg ook assessments). De opdrachtgever krijgt uitgebreid rapport. Kortom: matchmaking en casting, alles in de juiste context.

Er zijn nog geen aanbevelingen.

Deel dit bedrijf

Show all URL: /index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/relationjobs/wgid/1772054
Otys Recruiting Technology PXL Communicatie