Home > Werkzoekenden
 

Op zoek naar een baan?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Jobtree biedt je niet alleen de meeste banen, ook de beste zoekervaring en de mogelijkheid als eerste op de hoogte te zijn van een nieuwe functie in jouw interessegebied!

Word gevonden door de juiste werkgever

Door jouw CV gratis op Jobtree te plaatsen, en een persoonlijk profiel te voorzien van wat extra's zoals een video of fotoslideshow, is de kans groot dat de leukste werkgevers van Nederland jou vinden opvallen. En wat is er mooier dan gevraagd worden voor een nieuwe baan?

Vind een nieuwe carrière

Browse door alle vacatures heen of bekijk eerst de bedrijfsprofielen. Jobtree bied je een uitstekende zoekervaring om de juiste baan bij het juiste bedrijf te vinden. Inschrijven kan extreem snel (in 20 sec), dus wat houdt je tegen?  

Controle over je sollicitaties

Jobtree geeft jou de tools om de volgende stap in je carrière te managen. Sla gevonden vacatures op, blijf op de hoogte via e-mail of sms. Stel Search Agents in waarmee je als eerste een nieuw geplaatste vacature ontvangt. Bekijk en beheer je eigen sollicitaties.

Er is nog veel meer mogelijk. We nodigen je uit om dit zelf te gaan bekijken op onze site. Plaats je CV direct. Of ga naar het overzicht met Wat kan je als werkzoekende op jobtree 

Volg ons via
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Otys Recruiting Technology PXL Communicatie