FinTree

Factsheet

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

FinTree richt zich op detachering, interim management, recruitment en ontwikkeling van financieel specialisten. Voor ieder financieel personeelsvraagstuk hebben wij de oplossing. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. FinTree werkt vanuit haar passie voor financiën én voor talenten. Daarom biedt de FinTree Academy ondersteuning bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van talenten.
Focus op financiën.


De focus op financiën is bewust gemaakt. Oprichters en eigenaren Robert Bothoff en Marco Dompeling hebben ruime ervaring als financial op verschillende niveaus en kennen de markt. Ze spreken de ‘financiële taal’, en dat zorgt ervoor dat FinTree optimaal in staat is om de wensen van opdrachtgevers en kandidaten te vertalen en voor de juiste match te zorgen. Dat werkt wel zo prettig!
Klik-factoren.


Door een persoonlijke aanpak, die doorklinkt in de werving en selectie, in de communicatie, het contact en de samenwerking, staat FinTree garant voor de juiste match wat betreft kennis, kunde en karakter. Hierdoor kan FinTree voor opdrachtgevers de best passende oplossing bieden voor ieder financieel personeelsvraagstuk, en voor kandidaten de uitdaging die het beste bij ze past.

Er zijn nog geen aanbevelingen.

Deel dit bedrijf

Show all URL: /index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/relationjobs/wgid/1804474
Otys Recruiting Technology PXL Communicatie