Home > netwerk dummypage > Unamic België
 

Unamic België

Factsheet

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Onze opdrachtgevers rekenen op ons voor het beantwoorden van alle klantvragen, uitleg geven over de facturen, het correct beheren van de klantenadministratie, technische problemen oplossen, maar ook voor het aanbieden van nieuwe of aanvullende producten of diensten aan eindgebruikers.


Werken bij Unamic/HCN in België
Unamic/HCN bestaat sinds 2009 in België, met vestigingen in Vilvoorde en Zaventem. Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers. Het speelt daarbij geen rol of je nu alleen Nederlands of Frans spreekt, al zijn er ook voldoende vacatures voor tweetaligen. Ben je meer een weekendmens? Of stap je door de weeks liever ‘s ochtends met het juiste been uit bed? Bij ons kan het allebei. We zoeken zowel full-timers als part-timers.


Help je graag klanten bij het oplossen van hun problemen, zoek je graag een antwoord op hun vragen, ga je graag de uitdaging aan om klanten te overtuigen om klant te blijven? Studeer je nog, ben je net afgestudeerd, ben je toe aan een nieuwe uitdaging, wil je gewoon weer aan het werk of zie je werken bij Unamic/HCN als dé job van je leven, aarzel dan niet… Kijk nu snel bij onze openstaande vacatures en solliciteer! En wie weet, word jij het nieuwste lid van de Unamic/HCN familie.

Er zijn nog geen aanbevelingen.

Deel dit bedrijf

Show all URL: /index.php/page/advsearchvacs/bb/1/command/relationjobs/wgid/1784276
Otys Recruiting Technology PXL Communicatie