Home > Werkgevers
 

Ook uw organisatie scoort met Jobtree

Zoek nu direct in onze database van 161 kandidaten!

Bent u op zoek naar de beste en meeste kandidaten? Dan bent u bij Jobtree op de juiste plek. Bij Jobtree vindt u uw nieuwste werknemers met een enkele klik in onze CV database. Of zorg dat uw vacatures gevonden worden door eenvoudigweg uw vacature te plaatsen. Wij verzorgen de rest.

Geen drempels, slechts kandidaten

De tijd dat u eerst een compleet account moest opzetten voordat u een enkel CV vinden kan, is voorbij. Bij Jobtree krijgt u direct de mogelijkheid om te bekijken welke talenten er voor u beschikbaar zijn. Weliswaar anoniem, maar toch met een inhoudelijk profiel. Besluit u dat u wel meer zou willen weten van hem of haar, kunt u per CV een aankoop doen. En bevalt u deze manier van werken, dan bieden wij u interessante tarieven voor een abonnement.

Altijd een compleet en up-to-date profiel

Bij Jobtree begrijpen wij dat het u gaat om snel schakelen. Meteen de juiste match maken. Direct die kandidaat bellen voor een baan. Dat kan alleen als de kandidaten in de CV database de laatste gegevens hebben doorgegeven. Jobtree werkt met een innovatief systeem dat kandidaten het makkelijk maakt door te geven wanneer zij niet meer beschikbaar zijn. Zo verzekert u zich van de juiste informatie.

Vindbare vacatures zonder omkijken

Jobtree zorgt dat uw vacatures optimaal aangeboden worden aan zoekmachines. En door geavanceerde zoektechnologie op onze site, komt de juiste kandidaat altijd bij uw baan uit. Marketingmogelijkheden zoals Job Search Agents en nieuwsbrieven brengen uw vacatures extra onder de aandacht. Maximale exposure met Jobtree!

Branding voor de juiste boodschap

Potentiele werknemers zien graag een bedrijfsprofiel wat hen aanspreekt. Met fotoslideshows, videos en een prominente plaats voor uw branding. Zo maakt u het verschil. Op Jobtree toont u eenvoudig wat uw unieke boodschap is. Employer branding in zijn zuiverste vorm.

Benieuwd wat Jobtree voor u kan betekenen? Vul ons Contactformulier in en wij vertellen het u persoonlijk.
CV zoeken
CV Database Demografie

Er staan 159 kandidaten op onze website. Benieuwd waar ze vandaan komen, wat ze graag willen doen en welke opleiding ze hebben?

Bekijk onze CV database demografie
Otys Recruiting Technology PXL Communicatie